Casa Filip

Casa Filip

Noua Casă Filip, Acasă pentru toți bolnavii de cancer care se tratează la Cluj

Status: Fundraising

Pentru a putea oferi un acasă tuturor bolnavilor de cancer care vin la tratament în Cluj, din toată țara, am pornit construcția unei noi Casa Filip care va avea capacitate triplă de cazare.  

[ Show more ]
17.360666666667% Complete

26,041 RON

Sumă:

7

Galantomi:

100

Donații:

150,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De aproape 4 ani, la Casa Filip găzduim constant 12 oameni bolnavi de cancer care vin la Cluj pentru tratament, din toată țara. Iar pe lângă cazarea pe care le-o oferim, este deja știut că oamenii aceștia, în cele mai grele zile ale tratamentului, găsesc  la Casa Filip o familie adoptivă la Cluj, un sprijin în momentele de cumpănă și un prieten cu care să împărtășească bune și rele. 

Din păcate, în fiecare săptămână suntem nevoiți să refuzăm cel puțin 15 oameni bolnavi care au nevoie de ajutorul nostru.  Văzând această nevoie, am demarat un proiectul de construcție a noii Case Filip, care va putea caza 30 de oameni, în loc de 12. 

Anul trecut, visul nostru a început să prindă contur. După multe căutări, am găsit locul perfect pentru a construi o nouă Casa Filip. Am achiziționat terenul, iar cu ajutorul unei echipe de arhitecți (pro bono) am reușit să facem și planul casei. Am contractat firma de construcție, iar acum așteptăm aprobarea finală de la primărie. De îndată ce o primim, începem construcția. Ca să putem face asta, avem nevoie de ajutorul tău. 

 

Avem nevoie de donația ta pentru a construi noua Casa Filip, care va putea găzdui 30 de oameni în timpul tratamentului de cancer. În felul acesta, credem că niciun bolnav care sună și cere cazare la noi să nu fie refuzat.